Cocktails, sfeer en heerlijke muziek!

In een van de allermooiste panden van de Langestraat in Oostende, midden in de uitgaansbuurt en vlakbij het Casino en de zeedijk, vind je de trendy Cocktailbar Hemingway. De naam zegt het al, hier kun je terecht voor meer dan 30 verschillende cocktails, diverse soorten rum en andere sterke dranken.

 

Hetgezellige zuiderse interieur en de goede muziek zorgen voor een heerlijke sfeer met hints naar de schrijver Ernest Hemingway en Cuba. De vriendelijke bediening achter de bar kan stevig shaken op dance, latin en R&B, zodat je cocktail je in de perfecte stemming brengt. In de weekends en op feestdagen zorgen resident DJ's DJ Houwen en MacLovin' of guest DJ’s voor een opzwepende clubsound. Maar eigenlijk kan elke avond op een party uitlopen…

 

Cocktailbar Hemingway is alle dagen open vanaf 16.00 uur tot in de vroege uurtjes, maar op maandag is de zaak gesloten. Tijdens de zomer zijn er aangepaste openingsuren en kun je ook op andere dagen terecht om zalig te dansen: Latin Fever op dinsdagen en What The Funk op zondagen. Bij goed weer kun je buiten op het ruime terras zalig genieten van het Oostendse nachtleven.

 

Boven is er een zaal beschikbaar voor feesten of evenementen (max. 160 personen).

 

Kom zalig genieten in Cocktailbar Hemingway in Oostende!

 

bar, danscafé, cocktailbar, Hemingway, Oostende